Micromeeting Beernem

Na al de annuleringen omwille van de COVID-crisis zijn er eindelijk wat mogelijkheden gekomen om toch een sportief evenement in te richten. Op zaterdag 29 augustus organiseren we een micromeeting.
Micromeeting Beernem
 
Dit is een mini-atletiekmeeting, met een beperkt aanbod waaraan slechts een beperkt aantal atleten mag deelnemen, zonder publiek. We hebben een poging gedaan om het programma aan de sportieve ambities van onze leden aan te passen. Wees er echter snel bij! De inschrijvingen worden geopend vanaf 17 augustus en blijven 5 dagen uitsluitend geopend voor de leden van Beverhout en Racing Gent. Daarna Krijgen de leden van de clubs waarmee we een directe samenwerking kennen 2 dagen voorrecht op inschrijving. Dit zijn de clubs die samen met KAC Beverhout het Leeuwtjescriterium organiseren (OB, AVKH, HCO en MACW) en de clubs die samen met Racing Gent de interregio jeugdcup organiseren (HALE, DEIN, ACME, RIEM, ASVO en KAAG).
 
Vanaf 24 augustus gaan de inschrijvingen open voor leden van andere clubs.
Programma: https://www.atletiek.nu/wedstrijd/main/33588/
Wees er dus tijdig bij! Inschrijven kan via https://www.atletiek.nu/wedstrijd/main/33588/
 
Zoals je ziet is dit geen jeugdmeeting. Voor de jeugd (benjamins t/m miniemen) mag immers geen officiële competitie georganiseerd worden.
Toch willen we ook voor de jeugd nog een COVID-proof event inrichten. Dat wil zeggen dat op 29 augustus in de voormiddagde jeugd van Beverhout en Blanco en eventueel geïnteresseerde vriendjes en vriendinnetjes zich kunnen inschrijven voor deelname aan een funmeeting op de piste van sportpark Drogenbrood, op atletiek gebaseerde spelvormen zeg maar.
Ook hiervoor moet ingeschreven worden en dit voor maandag 24 augustus 12:00! Inschrijven doe je via email naar roland.de.bois@telenet.be!
De funmeeting start om 9u30 en duurt tot 11u30.
Al onze leden die in bovenstaande evenementen niet echt hun "goesting" vinden en hiermee toch wat op hun sportieve honger blijven zitten, willen we verzekeren dat we momenteel werken aan een reeks van recreatieve-jogging-uitstappen. De uitdaging blijft deze uitstappen binnen de geldende COVID-regels te boksen. Eens we hierover zeker zijn, dan communiceren we snel de nieuwe "Running&Co-agenda-Corona-editie". Wanhoop dus niet, er komt verlossing!
< Terug naar overzicht