Opstart trainingen volwassenen

Dag allen, Vanaf komende maandag, 3 mei, gaan we terug van start met de training voor de volwassenen. Eindelijk! Echter, we zijn nog steeds aan strenge voorwaarden gebonden. Maximale groepsgrootte = 10 personen (trainer inclusief).
Opstart trainingen volwassenen

Voor de groepen die vast op en rond de piste trainen (atleten + runners) wordt verwacht dat de deelnemers zich inschrijven via SUPERSAAS (dit geldt ook voor de atletengroep die op dinsdag in Bulskampveld traint). 

 

Schrijf in via deze link

 

Voor de jogginggroepen + de sportieve wandelaars is vooraf inschrijven niet verplicht. De groepen worden ter plaatse verdeeld zodat deze de toegestane grootte niet overschrijden en een verantwoordelijke jogging-wandelbegeleider wordt aangeduid. Nadien geeft de jogging-wandelbegeleider per mail (aan "info@acbeernem.be") door wie bij hem/haar heeft deelgenomen aan de training.

 

We hopen jullie allemaal terug te mogen ontmoeten, weliswaar nog onder voorwaarden, die hopelijk steeds verder worden afgebouwd. En wie weet openen we spoedig een COVID-safe-zomerbar!

 

Tot binnenkort,

Het ACB-Bestuur

< Terug naar overzicht