Altijd mee met het ACB nieuws

Er zijn diverse kanalen om steeds mee te zijn met het ACB nieuws. We sommen ze even voor je op met een kleine toelichting.
Altijd mee met het ACB nieuws

 

Website

www.acbeernem.be

 

Op onze website www.acbeernem.be kan je een pak informatie vinden. Dit is info die niet zo frequent wijzigt in de tijd zoals bvb. onze trainingsuren, de samenstelling van ons bestuur e.d.

Desalniettemin worden er ook regelmatig nieuwsberichten gepost op onze website, dewelke ook verspreid worden via onze andere kanalen zoals Facebook of Up2d8.

Het bezoeken van de website vraagt natuurlijk een inspanning van jullie om ernaar toe te surfen, maar heeft als groot voordeel dat de info makkelijk en overzichtelijk terug te vinden is.

Facebook

https://www.facebook.com/groups/346238429763224

 

Wordt lid van onze openbare Facebook groep (zoek naar “AC Beernem) en je bent via je smartphone direct mee.

Naast onze nieuwsberichten die je ook op de website zal vinden zul je er ook last-minute aankondigingen en een pak foto’s vanop wedstrijden terugvinden.

Facebook heeft als voordeel dat je snel op de hoogte wordt gebracht, maar dat het soms wat moeilijker is om eerder geposte berichtjes vlot terug te vinden, zeker als er ondertussen een pak foto’s of commentaren zijn verschenen.

Up2d8

Up2d8 is een gratis app die je op de smartphone of tablet kan installeren (via AppStore of PlayStore). Na installatie maak je een persoonlijk profiel aan en dien je een verzoek in om “AC Beernem” te volgen.

In de app kan je altijd onze nieuwsberichten (zie ook website en Facebook) terugvinden, alsook last minute aankondigingen.

Via de app Up2d8 ben je snel op de hoogte van nieuwtjes en kan je makkelijker dan Facebook het overzicht van berichten terug zien. Je kan echter niet reageren op nieuwsberichten.

Voordeel voor ons als club is dat we via de app Up2d8 ook een mailtje kunnen sturen naar onze volgers, handig voor wie niet zo graag alles via smartphone of tablet bekijkt.

De app Up2d8 is m.a.w. ideaal voor wie geen Facebook account heeft/wil en/of voor leden die het nieuws liever in hun mailbox ontvangen.

Vragen?

Stuur gerust een mailtje naar info@acbeernem.be als één en ander niet duidelijk zou zijn.

 

< Terug naar overzicht