Berenloop wintereditie

Vanaf vrijdag 31 december 2021 tot en met zondag 6 februari 2022 zal het parcours van de Berenloop uitgepijld staan voor onze 2e wintereditie.
Berenloop wintereditie
We kunnen er niet omheen, het virus speelt ons nog steeds parten, en jammer genoeg zien we annulaties van (veld-) loopwedstrijden. Daarom organiseren we de 2de wintereditie van de Berenloop.
 
Vanaf vrijdag 31 december 2021 tot en met zondag 6 februari 2022 zal het parcours van de Berenloop uitgepijld staan. Volg de pijltjes met de ACB-stickers en loop 5 km (zwarte stickers), 10 km (witte stickers) of doe een mix van de verschillende afstanden.
 
Start en aankomst ter hoogte van het Bloemendale zwembad (C. Marichalstraat 3 8730 Beernem).
Laat vooral iets horen van jouw belevenissen tijdens deze uitstap. Post een foto, een persoonlijke besttijd, je Strava/Garmin/Polar/... export of een leuke anekdote op de fb pagina van de Berenloop ( Berenloop | Facebook) en win één van de waardebonnen.
 
De waardebonnen worden elke week willekeurig uitgereikt aan zij die hun Berenloopervaringen delen op de Berenloop facebookpagina en kunnen gespendeerd worden bij een lokale handelaar.
Ga er tegenaan, lopen, sprinten, wandelen, het maakt niet uit, zolang je er maar plezier aan kan beleven!
 
Toch nog even dit:
• Respecteer de geldende maatregelen in de bestrijding van het CORONA-virus.
• Respecteer de verkeersregels (dit is in geen geval een evenement op een afgesloten parcours).
< Terug naar overzicht