Clubtrainingen tijdelijk on-hold

Dag allen, Je kan er niet omheen, we worden opnieuw door het virus teruggedrongen. Nieuwe en strengere maatregelen werden ons opgelegd en door de snel veranderende omstandigheden is het uiterst moeilijk hierop een standvastig clubbeleid te voeren.
Clubtrainingen tijdelijk on-hold

Gezien we het zelf ook niet verantwoord vinden om in deze omstandigheden mensen samen te brengen en aan trainers te vragen om verschillende groepen te begeleiden, hebben we besloten ook een paaspauze voor wat de georganiseerde trainingen betreft in te lassen. We begrijpen dat dit een zoveelste domper is die het, zeker voor onze jongeren, weer een stukje moeilijker maakt om hoop en motivatie te blijven houden. Maar we hopen hiermee ons steentje bij te dragen in een omkering van de stijgende trend van de besmettingen en snel en onder betere omstandigheden te kunnen hervatten.

Met andere woorden:

GEEN GEORGANISEERDE TRAINING VANAF MAANDAG 29 MAART TOT EN MET ZONDAG 18 APRIL

 

Ondertussen blijven we jullie bestoken met de trainingsprogramma's, zo kunnen we jullie langs deze weg toch wat ondersteuning bieden.

Een nieuwe uitgepijlde looproute is ook in de maak, start en aankomst aan de betonnen infopaal van sportpark Drogenbrood.

 

We hopen en duimen met jullie, hou vol!

Het ACB-Bestuur

 

Trainingsaanbod week 29 maart tem 4 april

BENJAMINS - KLIK HIER

PUPILLEN - KLIK HIER (max. 2 trainingen per week

SPURT/HORDEN - KLIK HIER

MEERKAMPGROEP - KLIK HIER

FOND/HALVE FOND - KLIK HIER

RUNNERS

ATLETEN - KLIK HIER

< Terug naar overzicht